Hejhejhej

Hejhejhej som rubriken lyder. Har lite skuldkänslor för att jag nästan inte alls skriver här längre. Men samtidigt vet jag att skolan går före.

Fick en hemsk tanke idag på lektionen. Fick för mig att jag ville skita i allt och hoppa av, bara lägga ner allting. Det var så svårt på seminariet med många nya termer och jag kände mig alldeles vilsen, men jag kastade bort denna hemska tanke, begravde den i den djupaste grav och jag hoppas att den inte ska störa mig igen.

Jag vet ju att  jag vill bli socionom, jag vet ju det och det har jag vetat länge! Varför får jag då såna här tankar? Det är inte kul. Nä, usch, nu får det vara nog. Jag ska kämpa till det sista om det så behövs. Haha. Gud vad mitt liv lät tragiskt där. Äh, så blir det ibland.

Annars då? Efter skolan gick jag in på träningsspecialisten på sveavägen och kollade lite på handskar till gymmet. Provade Better bodies handskar men dom kändes inte bra på, sen visade expediten mig några andra, minns inte vad dom hette, men dom var mjuka som en bebisrumpa och hur sköna som helst. Tyvärr fanns dom bara i ljusbrun läder men hon skulle ringa mig när dom fått in svarta. Svart är bra för det passar till alla kläder. Lite fånigt, men jag måste matcha på gymmet. Haha!

Hittade inga handskar som sagt men åkte till gymmet ändå. Sjukt mycket folk det var där men jag kunde göra mitt i alla fall. Körde axlar, bicep och rygg idag. Sedan var crosstrainer(sarna)? hur böjer man "crosstrainer" i plural egentligen? Hursomhelst. De var upptagna så jag cyklade istället och fy bövelen vad jobbigt det var. Att jag inte uppttäckt cykeln förut!?

Efter träningen gick jag hem och åt och hade det gott med familjen. Sen pratade jag med min söta pojkvän och nu sitter jag här med bloggen. Äntligen har jag lite tid över. Eller egentligen har jag ju inte det, men jag kan inte sitta och plugga hela tiden heller, det går ju inte. Får bara se till att göra det jag måste! Nej, jag är inte lat, dygnet har bara för få timmar.



Nu till vad denna blogg faktiskt ska handla om. Inte bara, men till stor del. En DT. Wohoo!
Surfade runt på google och kollade lite på bilder. Hittade denna bild på en tjejs? tatuering och vet ni vad? Jag gillar den inte! Jag kan inte förstå varför man väljer att göra en sådan tatuering. Jag må vara väldigt elak och det är säkert många som har liknande, men jag förstår inte grejen. Bara jag som känner så?

Visserligen vet jag ingenting om varken personen eller tatueringen så jag har ingen rätt att säga att det var onödigt, men jag har rätten att säga att jag inte tycker att den var snygg. Hoppas ingen tar illa upp, men man har ju rätt till sina åsikter.

Här kommer den i alla fall: "Corset/Bows"



Tills vidare!
Mi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback